InovaLİG 2023 Şampiyonuyuz!

InovaLİG 2023 Şampiyonuyuz!
24 Kasım 2023

InovaLİG 2023 Şampiyonuyuz!

İnovaLİG 2023 "İNOVASYON ORGANİZASYONU VE KÜLTÜRÜ" Alanında Ödülümüzü Aldık


Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl otuzuncusu düzenlenen Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG de UBC Kimya olarak İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü alanında 2023 yılının inovasyon liderleri arasında biz de yerimizi ve ödülümüzü aldık.


Bu sene tüm Türkiye genelinde ikibinüç firmanın katılımıyla gerçekleşen inovasyon geliştirme programında beş ayrı inovasyon yönetimi kategorisinde yarışan firmalar arasından İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü alanında finale, ilk üçe kalmayı hak kazanan firmalardan biri olduk.


Türkiye’nin İnovasyon KOBİ Şampiyonlarından biri olarak sonuçların açıklandığı, 24 Kasım 2023 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Innovation Week İnovaLİG Ödül Törenininde ödülümüzü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Sayın Mustafa Gültepe'den bizzat aldık.


Bu onur verici günde ödül almamızı sağlayan değerli ekibimizin katkıları ve inovasyonun, sadece bir sonuç değil; sürdürülebilir ve tekrarlanabilir ödüller getiren yapısal bir süreç olması düşüncesini ekip olarak benimsememiz oldu. Biliyoruz ki yapmış olduğumuz yatırımlar ve getirtiğimiz yeniliklerle daha nice güzel projelere imza atacağız.


İnovaLİG 2023 - Haberler (inovalig.com)

Paylaş: